Maritime Media Group

Med en historie der går 100 år tilbage indenfor maritime medier – startende med ”Skibsværfts Arbejderen”, har MARITIME MEDIER den erfaring og de medier, der skal til for at synliggøre dig og dit budskab overfor den maritime verden i – og med tre sprogversioner – også udenfor Danmark. Med daglige nyhedsmails der udsendes til mere end 27.000 abonnenter på MARITIME.online, og til mere end 13.000 på FiskerBladet.dk får du fuld effekt af din investering, når du markedsfører dig hos os.

​FiskerBladet

Daglige nyheder på FiskerBladet.dk og månedsmagasin på print og online. Er med 64 år på bagen Danmarks ældste uafhængige medie for fiskerierhvervet og har en meget trofast læserskare. Her finder man information om nye skibe, udstyr, fangstmetoder, fiskeripolitik og dækning af nye innovative tiltag indenfor f.eks. akvakultur.

Målgruppe

Hele det kommercielle fiskerierhverv, herunder fiskere, fiskeopdrættere, im- og eksportører, fiskehandlere, skoler og universiteter, service- og udstyrsleverandører samt offentlige institutioner, organisationer og politikere.

Frekvens

FiskerBladet udkommer 10 gange om året. Det sendes per post samt e-mail til alle abonnenter og uddeles i forbindelse med relevante events.

Oplag

Trykte magasiner: 2.843
E-magasiner: 13.718
Oplag i alt: 16.561

Kontakt os

Interesseret i at annoncere i vores mange medier? Send os en besked så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Magasinet MARITIME og MARITIME.direct

På dansk, tysk og engelsk

Daglige nyheder og nyhedsbreve på MARITIME.direct og månedsmagasin på print og online, hvor du finder gennemgang af regnskaber, nye skibe, profiler af virksomheder, portrætter af nøglepersoner samt relevante temaer og meget mere.
Magasinet er et supplement til de daglige online nyheder, formen passer rigtig godt til dybdegående analyser.
Henvender sig til hele den maritime branche.

Frekvens

Magasinet MARITIME udkommer 10 gange om året. Det sendes per post samt e-mail til alle abonnenter og uddeles i forbindelse med relevante events.

Print: 3.787
E-magasiner:  24.000+
Total: 27.787+

Danish Maritime Fair

Danmarks største maritime event – og eneste maritime fair, afholdes hvert andet år i Bella Center, København. Næste gang den 18.-19. Maj 2022.

Inden da afholdes Danish Maritime Fair i en speciel Technology udgave i forbindelse med World Maritime Technology Conference den 27.-29. april 2021 i Tivoli Conference Center, København. Her forventer vi 3.000 besøgende, heraf ca. 1.000 skibsingeniører

​Virtual Maritime Fair

Det nye mødested for hele den maritime verden i den nye covid-19 virkelighed.
Mere om det snart.

Kontakt os.

Vi glæder os til at høre fra dig, og gør altid vores bedste for at svare på alle beskeder inden 24 timer.

Persondatapolitik

Redaktionen

Tangen 9, 8200 Aarhus N, Danmark

+45 7020 4155

redaktionen@MaritimeMediaGroup.dk